"Твоят мой живот" спира, "Част от мен" - новият турски сериал на bTV

Явно и през целия пролетен тв сезон най-гледаната телевизия ще залага на турски сериал в прайм-тайма.


На 17 февруари bTV ще излъчи последният шестдесет и трети епизод от първия сезон на "Твоят мой живот". Още на следващия ден 18 февруари, четвъртък стартира поредния турски сериал "Част от мен" (Kaderimin Yazıldığı Gün).

"Твоят мой живот" вероятно ще бъде продължен през есента с епизодите от втори сезон. И този нов сериал няма да мине без рязане на епизодите от страна на медията, които са по около 2 часа в оригиналния си вид. bTV ще ни ги предложи малко по-кратки в слота 20:00-21:30, което ще увеличи епизодите, като бройка.

Целите епизоди можете да намерите в оригинален вид качени в You Tube, като разбира се там няма превод. Предлага ме ви оригиналния първи епизод споделен от You Tube.


4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Телевизиите Само ,Спират ,Някой ,Сериал ,и ,Ги ,бавят ,Много , Много яко е че Бтв ,Дават ,Теленовели ,Който ,са супер , яки ,Да ,Дават ,Още ,от Години ,Не са давали ,Теленовели ,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласен съм, че турските сериали не могат да се сравняват с хитовете на Телемундо, какъвто в случая завъртя bTV. Вероятно разбирате, че е въпрос на пари.

      Изтриване
  2. Най ,Добре ,ще е ,Да ,Дават ,Теленовели ,

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте ,Този сериал не е интресен ,Според ,Мен ,Турските ,сериали не са интресни ,Но всеки си има ,Мнение какво ,ще гледа ,Но моето е че ,Трябва , да дават повече ,Теленовели защото, са стопати по интресни, от турските ,Лек ден ,ви желая,

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара