Премиерите през септември по FOX LIFE и FOX CRIME

Представяме ви акцентите и премиерните заглавия в програмата на FOX LIFE и FOX CRIME за месец септември 2017 г.

FOX LIFE
Неустоими измамници (Imposters) Сезон 1
От 4 септември, понеделник 22:00 часа
Премиера за България

„Неустоими измамници“ проследява Мади (Инбар Лави), съблазнителна измамница с уникални методи за изнудване на нищо неподозиращи жертви. Променяйки самоличността си, тя кара всички мъже и жени да се влюбват в нея. Омъжва се за тях и след това изчезва заедно с парите им и точно толкова компромати, колкото са и нужни, за да се подсигури, че те никога няма да отидат в полицията. Нейният план работи безотказно докато последните й жертви, Езра (Роб Хийпс), Ричард (Паркър Йънг) и Джулс (Мариан Рендон), не се обединяват, за да я намерят. Но за да залови Maddie, триото ще трябва първо да усвои изкуството на измамата.

С участието на: 
Инбар Лави в ролята на Мади
Роб Хийпс в ролята на Езра Блум
Паркър Йънг в ролята на Ричард Евънс
Мариан Рендон в ролята на Джулс
Стивън Бишъп в ролята на Патрик
Ума Търман в ролята на Лени Коен

FOX LIFE
Изумруденият град (Emerald City) Сезон 1
От 5 септември, вторник 22:00 часа
Премиера за България

Погълната от торнадо, 20-годишната Дороти Гейл (Адриа Архона) е пренесена в друг свят- мистична земя, чийто всемогъщ владетел (Винсънт д'Онофрио) управлява едно царство. Дороти придобива опасна магическа мощ и среща не само гнева на много вещици, но и задаващо се бедствие, предизвикано от мистична сила. Епична, романтична и фантастична, „Изумруденият град“  е въздействаща история за млада жена, която борейки се да обедини един разединен свят, намира себе си и истинската си сила.

С участието на:
Адриа Архона като Дороти Гейл
Оливър Джаксън-Коен като Лукас
Ана Улару като Запад
Джеран Хауъл като Джак
Джордан Лугран като Тип
Винсънт д'Онофрио като Вълшебника

FOX LIFE
Мики (The Mick) Сезон 1
От 20 септември, сряда 22:00 часа
Премиера за България

Мики е непринудена комедия, която дава ново значение на термина „нефункционално семейство“.
Макензи или Мики е неморална жена, която изведнъж се озовава заклещена в богаташкия град Гринуич /Кънектикът/, където трябва да отглежда разглезените си племенници: 18-годишната амбициозна Сабрина, която е достоен противник на Мики и се държи, сякаш е на 30; 13-годишният Чип, арогантен пакостник с изключително нагло излъчване и седемгодишният Бен, крайно чувствителен зубрач.
Това е в общи линии всичко, което Мики никога не е искала. Въпреки това тя е твърдо решена да превърне малките чудовища в честни, работливи и добри граждани - нещо абсолютно непознато за нея самата. Майчинството никога не е влизало в плановете на Мики, но тези деца отчаяно се нуждаят от родител. Колкото и безотговорна да е била през целия си живот, тя може би ще открие, че отговорността и родителството не са толкова ужасни, колкото си ги е представяла.

С участието на:
Кейтлин Олсън като Макензи Мърфи
София Блек-Д'Елиа като Сабрина Пембъртън
Карла Хименес като Алба
Томас Барбаска като Чип Пембъртън
Стантън като Бен Пембъртън

FOX LIFE
Лекарите от Чикаго (Chicago Med) Сезон 2
От 7 септември, четвъртък 21:00 часа
Премиера за България

Изпълнителният продуцент Дик Улф работи върху най-новите епизоди на завладяващата поредица „Лекарите от Чикаго“ – емоционално разтърсваща история за ежедневните напрегнати ситуации в една от най-натоварените болници в града и смелият екип от лекари, сестри и персонал, които се справят с трудностите заедно. Наред с познатите ни лица от „Полицаите от Чикаго“ и „Пожарникарите от Чикаго“, този трети екип от чикагски герои се бори със случаи, вдъхновени от местни събития, докато изграждат помежду си пламенни връзки в шеметната суматоха на спешното отделение.


С участието на:
Ник Гилфус в ролята на доктор Уил Холстед
Яя Дакоста в ролята на Ейприл Секстън
Тори Девито в ролята на доктор Натали Манинг
Рейчъл Дипило в ролята на Сара Рийз
Колин Донъл в ролята на доктор Конър Роудс
Брайън Тий в ролята на доктор Итън Чой

FOX LIFE
Д-р Зоуи Харт (Hart of Dixie) Сезон 3
От 6 септември, от понеделник до петък 22:55 часа
Премиера за канала

Рейчъл Билсън оглавява звездния ансамбъл в тази необикновена комедийна драма за живота в малкия град, обноските в големия град и сложните любовни триъгълници. За трети пореден сезон „Д-р Зоуи Харт“ следва историята на нюйоркския хирург д-р Зоуи Харт, която неочаквано става общопрактикуващ лекар в малкото градче Блубел, Алабама, място където ще се научи да бъде по-добър лекар и човек, а може би и ще се влюби.
В началото на трети сезон вече са минали почти две години откакто д-р Зоуи Харт се е  преместила в Блубел и е преживяла шока на живота в малкия град. Сега Зоуи стои между лошото момче Уейд Кинсела и добросърдечния Джордж Тъкър. През това време красивата южнячка Лемън Брийленд осъществява мечтата си да притежава собствен бизнес, дори и този бизнес да е ресторантът „Рамър Джамър“, а неподходящият и бизнес партньор да е Уейд. Най-добрият приятел на Зоуи и неин хазяин - кметът Лавон Хейс, най-накрая успява да надживее чувствата си към Лемън и да открие щастието с Анабет, която обаче е най-добрата приятелка на Лемън. В същото време бащата на Лемън и колега на Зоуи, д-р Брик Брийланд, намира любовта, но дъщеря му не одобрява новата годеница. Зоуи не знае какво крие бъдещето, но е сигурна, че ще е забавно.

С участието на:
Рейчъл Билсън като д-р Зоуи Харт
Джейми Кинг като Лемън Брийленд
Крес Уилямс като Лавон Хейс
Уилсън Бетъл като Уейд Кинсела
Скот Портър като Джордж Тъкър

FOX CRIME
Бул (Bull) Сезон 1
От 6 септември, сряда 22:00 часа
Премиера за България

Майкъл Уедърли е в ролята на д-р Джейсън Бул в тази драма, вдъхновена от ранната кариера на д-р Фил Макгроу  основател на една от водещите фирми за юридически консултации. Брилянтен, стремителен и чаровен, д-р Бул е абсолютен експерт в играта с кукли на конци. Той комбинира психология, интуиция и високотехнологична информация, за да разгадае съдебните заседатели, адвокатите, свидетелите и обвиняемия. Бул наема невероятен екип от експерти, които да изпипат разказите до последния детайл. Той включва бившия му девер Бени Колон, адвокат,  влизащ в ролята на защитник на ищеца по време на имитираните заседания; Мариса Морган, ненадминат експерт по неврология от Отдела за Държавна Сигурност; бившия следовател в нюйоркския полицейски отдел Дани Джеймс, който е суровият, но досетлив детектив на фирмата; хитрия хакер Cable McCrory, който отговаря за събирането на кибер интелект и Чънк Палмър - моден стилист, който изпипва визията на клиентите преди съдебното заседание. В случаи на високи залози, комбинацията от забележителен нюх за човешката природа, три докторантури и първокласен екип, които Бул притежава, създават успешни стратегии, които накланят везните на справедливостта в ползва на клиента.

С участието на:
Майкъл Уедърли в ролята на доктор Джейсън Бул
Фреди Родригес в ролята на Бени Колон
Женева Кар в ролята на Мариса Морган
Джейми Лий Кирхнер в ролята на Дани Джеймс
Анабел Атанасио в ролята на Кейбъл Макори
Крис Джаксън в ролята на Чънк Палмър


FOX CRIME
Нюанси синьо (Shades of Blue) Сезон 2
От 26 септември, вторник 22:00 часа
Премиера за България

Дженифър Лопес and Рей Лиота се завръщат за втория сезон на хитовата полицейска драма Нюанси синьо. Следовател Харли Сантос (Лопес) е както винаги отдадена на отглеждането на дъщеря си докато продължава да защитава своя заплетен отряд от корумпирани ченгета, които никога не се колебаят да заобиколят закона, за да се защитят един друг и района си.
След убийството на бащата на детето си, Харли трябва да стигне доста далеч, за да прикрие уликите след себе си. След като Возняк (Лиота) знае, че тя е информатор на ФБР, Харли отчаяно се опитва да докаже лоялността си и да си върне доверието му. През това време Стал (Уорън Коул) и ФБР продължават да наблюдават отблизо отряда, а бивш член на групата на Возняк (гост звездата Ана Ган) се кандидатира за кмет.

С участието на:
Дженифър Лопес като Харли Сантос
Рей Лиота като Мат Возняк
Дреа де Матео като Тес Назарио
Уорън Коул като Робърт Стал
Винсънт Лареска като Карлос Еспада

FOX CRIME
Късметлията (Stan Lee’s Lucky Man) Сезон 2
От 21 септември, четвъртък 22:00 часа
Премиера за България

Хари Клейтън се завърна.
Хари Клейтън (Джеймс Незбит) все още носи гривната, която му бе дадена от Ийв (Сиена Гилъри), но отказва да използва своята новооткрита „сила“ по какъвто и да било начин заради възможните ужасни последици. В дръзкия и ярък Лондон, където се развива действието,  всяка седмица Хари и отряда за разследване на убийства са призовавани, за да разрешават особено заплетени убийства в столицата. Приет обратно в звеното от шефа си, главен инспектор Уинтър (Стивън Макинтош) и в партньорство с сержант Чохан (Амара Каран), Хари продължава битката си с хазарта, опитвайки се да докаже на съпругата си Ана (Ийв Бест) и на дъщеря си, че може да влезе в правия път и да спечели обратно доверието им.
Хари среща енигматичната и съблазнителна Изабела Огъстин (Текла Рютен), която поставя под въпрос всичко, което той знае за гривната. Тя влиза в живота му с идентична на вид гривна на ръката си.
Докато волята на Хари е поставена на изпитание, ума му започва да избледнява с покачването на залога, а борбата със злото става все по-близка.

С участието на:
Джеймс Незбит като Хари Клейтън
Ийв Бест като Ана Клейтън
Сиена Гилъри като Ийв
Амара Каран като сержант Чохан
Стивън Макинтош като главен инспектор Уинтър

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара