„Хотел Трансилвания“: Сериалът започва по Дисни Ченъл в понеделник, 30 октомври, от 20:00 часа

Дисни Ченъл представя премиерата на новия си анимационен сериал „Хотел Трансилвания”, базиран на популярната едноименна филмова поредица.
Сериалът има 26 епизода по 22 минути и е продуциран от Nelvana studio в Торонто. Фокусира се върху тийнейджърските години на дъщерята на Дракула, Мейвис, и нейните трима най-добри приятели Ханк Ен Щайн, Педро и Уенди Блоб.

Сега когато Дракула отсъства по официални вампирски дела, Мейвис най-сетне вижда  шанса си да покаже на баща си какво може. С помощта на своите приятели, тя решава да приложи в действие блестящите си идеи за това как да управлява хотела, но се появява леля Лидия, която настоява за дори повече ред и традиция в Хотела.

„Хотел Трансилвания“: Сериалът започва по Дисни Ченъл в понеделник, 30 октомври, от 20:00 часа.

Комедийният хит от 2013 година „Хотел Трансилвания“ беше номиниран за наградата „Златен глобус“ и има най-висок рейтинг за септемврийска премиера някога в бокс-офисите в САЩ, а това постижение е дори надминато с продължението от 2015 година „Хотел Трансилвания 2“.


Дисни Ченъл България

Дисни Ченъл е 24-часов канал, посветен на деца между 6-14 години и техните семейства, представяйки микс от популярни сериали като Аз съм Луна, Групата на Алекс и Най-добри приятели завинаги, както и анимирани серии като Елена от Авалор, Любимката на звездите и Mickey Shorts, включително и филми на Дисни Ченъл като Детегледачки в акция и Наследниците. Дисни Ченъл България е и дом на продукции на Лукас Филм (Междузвездни войни: Бунтовниците, Междузвездни войни: Freemakers Adventure) и Марвел супергероите.

Съдържанието на Дисни Ченъл подкрепя ценностите, които подпомага децата да посрещат предизвикателствата на живота, окуражава ги да вярват в себе си, да сбъдват мечтите си и да прекарват време със семейство и приятели.
Дисни Ченъл България стъпи на пазара у нас през 2009 година и е сред трите най-предпочитани детски канала*.

*Източник: MediaResearch / Ad Wind Kite, деца между 4 и 14 години.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара